2013 m. gruodžio 25 d., trečiadienis

NAUJAMETINIS SKELBIMAS: KĄ VEIKSIME 2014 METAIS?

SVEIKI SULAUKĘ KALĖDŲ ŠVENTĖS!
NAUJAMETINIS SKELBIMAS

Primenu Lazdynų tai chi grupės treniruočių tvarkaraštį. Tęsdami Vilniaus mero suformuotas tradicijas šią žiemą nemokamai mankštinamės

šeštadieniais Lazdynų vidurinėje mokykloje II aukšto foje 8.00,
sekmadieniais Vingio parke 8.00.

Kai oro temperatūra bus žemesnė nei minus 15 laipsnių, sekmadieniais užsiėmimai vyks 8.00 Lazdynų vidurinėje mokykloje. Orui sušilus iki minus 15, treniruotės sekmadieniais vėl persikels į Vingio parką. Taigi orientuokimės į termometro skalės padalą -15 ir pasistenkime lauko sąlygomis apsirūpinti šiltais laisvais drabužiais, tinkamais batais ir pirštinėmis.

TRENIRUOČIŲ PROGRAMOJE NUMATOMA:

Aktyvaus lankstumo pratimai. Kryžminių jėgų pratimai. Sąnarių gimnastika. Pratimai reakcijai. Šilkaverpio siūlo traukimo pratimai. Kūno tempimo pratimai.
Ci Gun: subalansuojantis Ci Gun, Tai Chi- Ci Gun, Dao Ci Gun.
Tai Chi: 8, 24, 42. Chi Lio formos.
Kvėpavimo ir psichologinio nusiteikimo, pratimų metu, mokymas ir vystymas.

TRENIRUOČIŲ TIKSLAI IR UŽDAVINIAI:

1.Tiems, kam virš 45. Suformuoti įgūdžius ir įprotį mankštintis kasdien, pasirenkant saugias, amžių ir daugiametės praktikos patikrintas pratimų sistemas. Sukurti tvirtą sveikatingumo pamatą natūraliais būdais, vykdyti ligų, kylančių dėl hipodinamijos, menko sąnarių judrumo, kraujo sąstingio, gryno oro stokos ir nesinaudojimo sąmoningo kvėpavimo ir savimasąžo metodais. Pasijusti jaunesniam ir realiai pagerinti gyvenimo kokybę.
2.Jaunimui. Ne tik susikurti sąlygas ir apsaugą nuo pervargimo, blogų įpročių, psichologinio streso, bet ir paruošti kūną, gebantį susidoroti su išorine agresija ir kitais gyvenimo iššūkiais. Pagerinti dėmesio sutelkimą reikiamai veiklai.

REIKALAVIMAI:

1.Aktyviai mokytis treniruotės metu, siekiant atlikti judesius kokybiškai.Nesustoti, jei nesiseka.
2.Kasdien skirti laiko pratimams.

KITI PASIŪLYMAI

Kartais to, kas aukščiau paminėta žmogui nepakanka. Jis norėtų turėti nuolatinį užsiėmimą, kuris vienu metu gerintų jo sveikatą ir tuo pat metu treniruotų kūno reakcijas, agresijos atrėmimo būdus, mokytų tikslių judesių, darbo su ginklais ir prieš juos, gero distancijos jausmo, energijos taupymo, sugebėjimo efektyviai panaudoti fizinėje veikloje viso kūno jėgą,
Tam yra sukurta ŠVELNIOS SAVIGYNOS SISTEMA, kuri reikalauja treniruotis dažniau, subtiliau ir giliau, sprendžiant kompleksinius kūno dinamikos uždavinius.
Yra galimybė studijuoti šį kūno valdymo ir savisaugos meną iki 7 kartų per savaitę lauke ir tris kartus salėje.
Optimalus treniruočių skaičius, neskaitant individualios kasdienės praktikos namuose, būtų 4-5 kartai.
Individualaus savaitės darbo programos bus išsiųstos tiems, kurie jau praktikuoja Švelnios savigynos sistemą.

Gerų ir sveikų 2014 metų! Romualdas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą