2017 m. lapkričio 24 d., penktadienis

SVEIKATOS ŠVENTĖ. PAPILDOMA INFORMACIJA





 Primename, kad šį šeštadienį (rytoj) tradicinės treniruotės Vingio parke 8.00 nebus. Perkeliame ją į 11.30 , T. Ševčenkos 31, kad sudalyvauti Natūralios sveikatos šventėje. Užsiėmimas praktinis todėl net jei apsirengsite kostiumą, jis turi būti laisvas ir nevaržantis. Sportinė apranga- privalumas. Čia tas atvejis, kai aprangos kodas neįpareigoja susiveržti kaklą kaklaraiščiu, avėti aukštakulnius ir pan. Bateliai turėtų būti patogūs, lengvi, pritaikyti uždaroms patalpoms, švarūs. Priimsime ir tuos, kurie, aplinkybių verčiami, ateis su guminiais auliniais, ar darbiniu chalatu. Geriau, kad ant kūno nebūtų metalinių daiktų, kitaip negalėsim kokybiškai masažuoti ausų. Vestuvinis žiedas netrukdys ir kels pagarbą. Kilimėlį atsineškite tik, jei norėsite po užsiėmimo praktiškai pabandyti stuburo atstatymo pratimus. Tiek apie aprangą ir inventorių.
 Paruoškite protingų klausimų, jei kūnas ar dvasia turi problemų, o gal atvirkščiai- pilna džiaugsmų, kuriais norisi dalintis ne feisbuke. Pavyzdžiui, ką daryti ir ko nedaryti, kai skauda stuburą, kyla nerimas be priežasties, plečiasi kojų venos, paskauda sąnarius. Beje, į daugelį šių klausimų atsakysite sau jau pačios sveiko judesio treniruotės metu. Didžiausias mūsų noras yra tai, kad Jūs pradėtumėte nuolat teisingai kvėpuoti ir mankštintis, o ar tapsite šių dalykų meistrais- priklauso tik nuo Jūsų.
 Sveikata tampa sudėtingu reiškiniu, kai prasideda negalavimai. Kad gyventi būtų paprasta ir lengva, reikėtų kasdien skirti dėmesio susirgimų prevencijai, neprisirišti prie vaistų, pasikliauti tik savimi, išmokti mylėti, netgi save patį. Prisiminti, kad visą laiką kilti į viršų neįmanoma. Su daugeliu dalykų tenka susitaikyti. Ir tik vidinis meistriškumas gali būti tobulinamas tol, kol mes gyvi.
 Per pusantros valandos susipažinsime su kitokia sąnarių gimnastika, dviem kvėpavimo būdais ir principais, atsipalaidavimo technika. Atliksime paprastą ir visiems prieinamą Ci Gun kompleksą. Pateiksime rekomendacijas Jūsų savaitės treniruotei. Ir visa tai pavyks dėl Jūsų paties dėmesio veikimo ir naujo, sąmoningo požiūrio į mankštą, judesius, eiseną, laikyseną, atsiradimo.
                                                                   Automobilių parkavimas.
Tie, kas pasiryžę semtis sveikatos nuo pat ryto, gali pastatyti automobilius nemokamoje aikštelėje prie universiteto rūmų:



Taip pat vyksta derybos dėl policijos stovėjimo aikštelės rezervavimo šventės lankytojams:

Be to, yra daugybė mokamų vietų žalioje zonoje, kur už 1 eurą galima pastatyti automobilį 1val. 40 min.

Įėjimas į praktikų salę:








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą