2014 m. birželio 30 d., pirmadienis

SAVAITGALIAI SU TAI CHI VINGIO PARKE PUIKŪS!

Primenane, kad šeštadieniais ir sekmadieniais 8.00 Vingio parke pievoje prieš estradą, keturių medžių pavėsyje, vyksta Tai Chi (tai či) mankštos vilniečiams ir miesto svečiams.
Tai chi tai toks neįprastas judesių metodas, kuris reikalauja Jūsų dėmesio treniravimo iki tokio laipsnio, kol kūno valdymas tampa natūralus ir universalus. Mokėjimas atsipalaiduoti, kvėpuoti ir sujungti visus sąnarius į vientįsą, sklandžią veiklą yra tie atributai iš kurių galima pažinti žmogų praktikuojantį Tai Chi.
Mankštų metu galėsite sužinoti pagrindinius treniruočių principus, būdus, kaip treniruotis vienam,
sveikos gyvensenos ir sveiko judesio metodus. Šie užsiėmimai skirti visiems. Tie, kurie niekada nėra bandę sistemingai sportutuoti atras lengvus, tačiau visapusiškai stiprinančius organizmą pratimus.Tie, kas mankštinasi kasdien, akivaizdžiai pajus, kad treniruotės gali suteikti jėgų ir poilsio. Tai Chi turi savyje daug įdomybių. Žinoma, norint mokytis šio meno giliai, tenka skirti daugiau laiko individualiems užsiėmimams, tačiau laikas praleistas su Tai Chi yra pati sveikiausia Jūsų kasdienybės dalis. Taigi drąsiai negailėkime laiko sveikatos ir meistriškumo ugdymui.
Mankštos vedamos organizuotai, jų programa gana plati. Po kurio laiko galima suprasti, kokia sveikatingumo veikla Jums tinka geriausiai. Lankydami mankštas bent savaitgaliais Jūs turėsite 104 treniruotes per metus. Yra galimybė treniruotis papildomai. Jeigu dar pridėsite keletą savarankiškų užsiėmimų per savaitę turėsite neblogą fizinio aktyvumo sistemą, kurioje atsiras vietos Tai Chi judesiams, lankstumo pratimams, daoistiniam savimasąžui, sąnarių gimnastikaiir koviniams žaidimams.
Kviečiame visus, kažkada pamėgusius Vingio parko rytmečio vėsą, pasidžiaugti, pakvėpuoti ir pajudėti kartu.

Tarptautinė Tai Chi chuan ir Chi Kung asociacija
868682478


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą